Paula Tuzón

primaries.compromis.net

Candidata a les Corts Valencianes en les #primàriesCompromís

Qui sóc

Sóc Paula Tuzón, em presente a les primàries de Compromís per a ser cap de llista, i també per a la llista, de la circumscripció de València a Les Corts Valencianes. Sóc llicenciada i doctora en Física i treballe com a professora investigadora a la Universitat de València. He sigut Secretària Autonòmica de Transició Ecològica en el govern de la Generalitat, en el segon Botànic, on hem dut endavant projectes clau en transició ecològica, canvi climàtic i protecció del medi natural; amb una visió d’un ecologisme que no siga només testimonial sinó motor social.

Com participar

Totes les persones, siguen o no de Compromís, poden participar en estes primàries obertes per elaborar les llistes que presentarem a Les Corts en les properes eleccions. És molt senzill, només has d'entrar en la web primaries.compromis.net i emplenar un breu formulari. A mi em podràs votar només si ets de la província de València. Pots apuntar-te a les primàries des de hui mateix fins al dia 2 de febrer. Després, podràs votar els dies 8, 9 o 10 de febrer. Si vols que et recorde el dia de la votació després d'haver-te apuntat, entra ací i deixa'm el teu contacte o uneix-te ací al meu canal de Telgram on aniré informant de tot.

Liderar la llista de València per un Compromís plural i ben representat, per un lideratge femení, seriós i conscient dels temps actuals

Dates importants

Fins el 2 de febrerEt pots inscriure a esta web: primaries.compromis.net per poder participar de les votacions

No cal que sigues de Compromís! Qualsevol persona pot participar.


14-20 de gener


Em pots avalar si ets militant de Compromís

Si no saps com, contacta amb mi!


21 de generInici de la campanya de primàries

Pots fer propostes o vindre als actes, i ajudar-me a què més gent participe.


8, 9 i 10 de febrerVotacions online

També pots votar presencialment el dia 11 de febrer. Si no saps com, contacta amb mi!


LinkInstagramTwitter